Nå endelig snør det igjen her i Lillestrøm. Vi hadde et lite snøfall for et par uker igjen, men det forsvant så altfor fort. Siden, har ihvertfall jeg ventet spent på at det skulle dukke opp litt mer av dette hvite som kunne lysne de mørke morgenene og kveldene som preger denne årstiden vi nå er inne i.

Det å kjøre på vinteren krever litt mer enn å det gjør på sommeren, og i den forbindelse har vi laget en vinterkjøreskole med litt av hvert fra tips og triks til generelle forberedelser.
Gå inn på denne siden http://nokiantyres.no/vinterkjoreskole så kan du lese om forberedelser, kjørestilling, hvordan best å komme gjennom en situasjon o.l. Her kan du også sammenligne pigg og piggfrie dekk i forskjellige situasjoner, lære om bilens tekniske hjelpemidler som skal gjøre det lettere for oss å holde bilen på veien, samt få litt informasjon om dekkenes sin rolle i det å få oss trygt frem også på vinterstid. Til sist er det en liten test for å se om du har fått med deg all informasjonen og være med i trekningen av diverse spennende premier.

Kjør forsiktig, og nyt vinteren når den til slutt måtte dukke opp.