3000km og 3mm borte?

Nå har jeg tilbakelagt ganske nøyaktig 3000km med mine Hakka Green, på allslags veger, i allslags føre, i allslags temperaturer, i allslags fart...i det hele tatt, under svært så varierende forhold, og resultatet er ikke til å ta feil av: Dekkene slites. Fort. Veldig fort.

De som har fulgt med på føljetongen om dekkslitasjen min, både ved 1000km og ved 2000km lurer nå sikkert på hvordan det har gått ved 3000km, og jauda, fortsatt slites dekkene mye fortere enn jeg liker, men det har kanskje roet seg litt. Jeg fryktet jo for at 6mm-merket skulle være borte, men det er der fortsatt, litt ihvertfall.

Mønsterdybdemåleren min sier at det er ganske nøyaktig 6mm på framhjulene, noe som betyr at slitasjen har roet seg litt, men jeg er likevel stygt redd for at dekkene ikke holder sesongen ut, og må byttes etter bare 7-8000km eller når vannplaningsmerket er borte...nytt innlegg kommer om 1000km.

Det er for dårlig, eller hva synes dere?Les her hvordan dekkene ser ut etter 4000km.