3000km og nesten ikke slitt

Min andre sesong med Nokian Hakka Green er helt annerledes enn den første. Så langt i alle fall, hvis jeg skal dømme etter de første 3000 kilometrene. I fjor på denne kjørelengden skrev jeg et innlegg der jeg klaget min nød over at dekket var i ferd med å slites ut vanvittig fort, i år er historien en helt annen.

Etter 3000km har dekkene foran mistet en god millimeter og vel så det, men ikke to, siden 7mm-merket fortsatt er bittelitt synlig. I fjor var jo dette helt borte og også 6mm-merket hadde begynt å viskes ut. Dekkene bak har fortsatt 8-tallet i behold.


[gallery link="file" columns="1"]

Dette lover jo bra for fortsettelsen av sommerdekksesongen. Jeg skal ikke spekulere i årsaken til forskjellen rikrig ennå, men det at jeg har en ny bil, som innbyr til en langt roligere kjørestil om som derfor nok sliter dekkene på enn annen måte, er nok en av grunnene.

Uansett så er jeg veldig fornøyd med mine Hakka Green så langt.