Å snakke om dekk er kjedelige greier

Det er litt labert på dette forumet for tiden. Eller i det hele tatt, kanskje. Ikke så rart, når jeg tenker meg om, for hvor spennende er det egentlig å fortelle om hvordan Nokian-dekkene er?

De fleste her på forumet har jo opplevd at de ruller lett, at de bremser godt på tørt og vått og glatt underlag, at de oppfører seg som man forventer. De gjør ganske enkelt det de er ment å gjøre, og det gjør de overbevisende godt. Mine Hakka Green er ikke noe unntak i så måte. Det er rett og slett ikke så mye mer å si om dekkene enn at de er gode. Punktum. Eller?

Da skjønner jeg jo godt at noen kan bli litt lei av å blogge om sine dekk, for alle opplever jo stort sett det samme, og dessuten er det vel de færreste som til stadighet kjenner etter hvordan dekkene oppfører seg når de er ute og kjører, langt mindre sette av tid til å forelle om det.

Og det er kanskje heller ikke alltid like lett å vite om de gode dekkoplevelsene (eller dårlige, for den saks skyld) ene og alene skyldes dekkene, eller førerens kjøreferdigheter eller bilens kjøreegenskaper.

Nåja, jeg skal i alle fall holde liv i dette forumet så godt jeg kan.