And the winner is...

I mitt forrige innlegg skrev jeg om at vurderte noe annet enn R2 på bilen min i vinter. Etter fem vintre og fire somre med så føles lojaliteten til dette dekkmerket ganske sterkt. Faktisk er lojaliteten så sterk at det er det jeg vil ha på bilen min, nær sagt uansett pris og uansett testresultat. Egentlig handler det faktisk ikke om blind lojalitet, men om hvordan dekket oppfører seg på bilen min. Og der har jeg ingen grunn til å være misfornøyd.

Hakka Green vil alltid være mitt førstevalg som sommerdekk, ene og alene for hvordan det oppfører seg på våt asfalt. På vinterføre har jeg hatt R og R2 og jeg var nok en smule mer fornøyd med R enn R2. 

Om jeg ser på testresultatene, slik jeg skrev om sist,så er det i det store og hele kun små forskjeller mellom topp 4: Continental, Nokian, Goodyear og Michelin. Noen forskjeller er det, og R2 er ikke best der jeg trenger det mest, nemlig våtgrep. Derfor har jeg bestemt meg for å prøve ut noe annet i vinter, nemlig Goodyear. Vi får se hvordan det går.