Åsen taxi, vær så goooood.....

Vi er mye i farta om dagen, BakseteMafiaen og jeg. Det er mye som foregår i tillegg til de daglige vanlige tingene og jeg kjenner at jeg er nesten mer taxisjåfør enn mamma...

En vanlig dag reiser jeg og Blondie til barnehagen kl kvart på sju, så setter jeg nesen retning jobb og er verdens hyggeligste og blide kundebehandler noen timer. Så er det hjem igjen, hente Gærningen som har syklet til og fra skole, hente Blondie i barnehagen, handle, hjem og spise og skifte, til enten fotball klær eller stallklær, alt ettersom. En times tid hjemme så er vi på veien igjen, enten til trening, kamper, stallen, vennebesøk eller andre ymse ting.... og etterhvert ramler vi inn døra hjemme igjen, sånn passe sent, og roer litt ned og spiser, før gjengen tasser i seng og jeg kjenner at VolvoDyret & ryggen min muligens er litt uvenner.

Det blir veldig mange timer i bil for meg, hver eneste dag og jeg har innsett at dekk ikke er verdens viktigste greie. Gode seter er minst like viktig.

Rask hoderegning forteller meg at vi har kjørt 6000 + km siden sommerdekkene kom på. (herregud, kan det stemme ??!!) Så kan man jo regne ut ca hvor mange timer det vil tilsi, evt hvor mange kroner i drivstoff...men det er så deprimerende at jeg står over.

Hjemmekontor hadde vært fint.....hører du det Sjef ?? ;)