Back in Black

De som er sånn passe musikkinteresserte (eller mer) kjenner igjen overskriften som en av hit'ene til det australske dansebandet AC/DC. Men det jeg prøver å si er at jeg nå har kjørt noen hundre kilomenter med Nokian Hakka Black. For å gå litt tilbake i tid var jeg en av de heldige som fikk være med å teste ut Hakka Black på vei og ikke minst bane på Gotland. Bilene vi kjørte var familie- og ungkarsbiler fra Audi (RS4 og RS5) så vi fikk da satt dekkene litt på prøve i alle fall. Inntrykket fra denne testen (som foregikk på tørr asfalt) var at Hakka Black var et usedvanlig kompetent dekk både med hensyn på veigrep, styrerespons, støy og generell komfort.

Men før jeg kunne "besko" min BMW med Hakka Black måtte jeg slite ut mine gamle Hakka Z og det tok jo litt tid så jeg måtte vente helt til nå i vår med å prøve ut nyanskaffelsene under mer kjente forhold. Sommerhjulene ble innlevert til Vianor på Stjørdal og det er vel ikke noen bombe at hjulene ble perfekt avbalansert av profesjonelle og ikke minst hyggelige fagfolk - takk Erik & co :-) .

For å gjøre en lang historie kort; Hakka Black er nest etter min kone det beste jeg noen gang har hatt under meg.