Baklengs i bakken

Var på skitur ved utfartsåra Sjonken ved Nannestad på søndag. Føre var som det har vært i det siste med snølagte og greie veier uten de store overraskelsene. Fikk en litt uggen opplevelse da jeg skulle svinge ut til høyre i et t-kryss på en bakketopp. Det kommer så klart en bil fra venstre som jeg måtte stoppe for. Når jeg da skulle ta i gang igjen var det blank is under det fine laget med snø. Det går da ikke fremmover som ønsket, men bilen seiler sakte men sikert bakover ned bakken i kjent panisk stil. Satt bilen i revers og fikk kontrollert bilen bakover for å ta fart og kaste seg ut i krysset. Men er litt letta for at det ikke er de mest trafikerte veiene der ute. Hadde tatt seg bra om det sto et par biler bak meg i den bakken. Da hadde de fått det travelt vil jeg tro :)

- Kjetting neste- ;)