Billigere blir det ikke, eller?

Forrige uke var jeg i Kristiansand hele 5 ganger. Selv om jeg liker å kjøre bil, og enda mer liker å suse avgårde på motorvegen mellom Grimstad og Kristiansand, der det sjelden er noe særlig trafikk, så ble jeg litt lei av det til slutt. Jeg fikk rett nok sjekket ut at drivstofforbruket på motorvegen er lavere med Hakka Green enn uten, og jeg fikk igjen bekreftet at dekkene trives usedvanlig godt på våt veg, men det var liksom det hele.

Vel, ikke helt. På vegen dit måtte jeg nemlig innom Kjevik flyplass alle gangene og der oppdaget jeg til min forbauselse en vanvittig billig dieselstasjon (jeg fyller diesel, så da kan jeg vel ikke si bensinstasjon?) like ved Hamresanden, omlag 5km fra motorvegen. Den hadde faktisk billig drivstoff alle dagene jeg var der, langt billigere enn Arendal, som jeg hittil har holdt for å være billigst. Og her rakk jeg faktisk å tanke to ganger den uka, og sparte noen kroner på det, så det må være mitt tips: Sving innom Hamresanden om det passer seg slik...med mindre de hadde tilbud akkurat den uka, men det tror jeg ikke.