De første mil

Da er de første 24 mil unnagjort på Hakkapeliitta R. Det har altså ikke blitt så mye kjøring denne uka, mest til og fra jobb. Men så langt virker dekkene gode. De er stillegående, og trygge på bare veier. Men de har denne "lyden" når motoren trekker. Det har forundret meg en smule siden jeg første gang satte på piggfritt. Ikke noe plagsomt likevel da.

Nå ser jeg at det er blitt is på bilrutene ute her, så jeg håper jeg kan få prøvd dekkene på litt skikkelig glattføre i morra. Aller helst ville jeg gjort en liten kjøretur nå, men man er da voksen :-)

Jeg har ikke fått sammenliknet forbruket før og etter dekkbytte, rett og slett fordi jeg har en periodisk feil med speedometeret. Det kutter plutselig ut, og blir borte kortere eller lengre tid (strekning). Det kan være alt fra 10 meter til mange kilometer. Da blir det også tull med kjørecomputeren og kilometertelleren, såvel som ECU'en.