Dekknerder - hvor er dere?

I oktober i fjor skrev jeg et innlegg der jeg sa at Norge var best i Hakkapedia-klassen, fordi vi hadde langt flere innlegg enn svenskene eller finnene. Det var den gang, det.

Nå er vi nok sist på lista, desverre, for her på forumet er det dødt som i graven. Siste innlegg fra ikke-meg er datert 13. april. Etter det er det ganske så tyst fra dere andre. Jo, jeg skjønner at dere nå har lagt om til sommerdekk, og det ikke nødvendigvis er Nokian dekk dere kjører rundt på lenger, men det må jo være noen som fortsatt har Nokian-sommerdekkene fra i fjor eller som er blitt så overbevist av vinterdekkene eller sommerinnleggene her at de har kjøpt Nokian sommerdekk?

Selv synes jeg det er utrolig spennende å kjøre rundt med mine Nokian-dekk og legge merke til hvordan bil og dekk oppfører seg under ulike forhold, men det er jo mulig at jeg er blitt litt vel mye dekknerd etter å ha vært med her i et år og vel så det.

Litt synd egentlig at det ikke er flere som melder seg, for dere har sikkert mye å fortelle om, bare dere får tenkt dere om litt.

Noen som tar utfordringen?