Der var (h)jula over gitt :)

Har kjørt nå totalt 500 mil med mine piggfrie dekk fra Nokian nå.

Kan ikke si annet enn at jeg blir bare mer og mer fornøyd med disse dekkene, jeg har jo vært Continentalmann i snart 15 år nå og blitt vant med hva dem klarer å gi meg med tanke på grep, levetid og økonomi.

Et dekk som sitter godt på våt asfalt, piggfritt, vinterstid?, finnes det???, joda :). Etter å ha fått kjørt i både vannpytter og slaps, er jeg stråååålende fornøyd med egenskapene så langt. Drenerer vannet svært effektivt og gir meg god kontakt med veibanen,noe som overrasker meg da jeg for det meste kjører motorveihastighet, sier ikke noe om fart men det går ganske rakst på motorveien til tider ;). Noe jeg vil si om dekk og lufttrykk i disse vintertider er, når du skal fylle luft i dekket ditt på vinterstid, da må du tenke på at luft trekker seg sammen da det blir kaldt, og den utvider seg da det blir varmt-såå, når du fyller luft som kommer fra en oppvarmet tank som står innendørs i +20, vil det trykket du får i dekket minske etterhvert som luften blir kaldere,  -15 grader utendørs vil gi en markert forskjell i trykk. Veldig viktig med riktig trykk med tanke på økonomisk kjøring, lite luft, mere rullemotstand, mere drivstoff forbruk, og riktig trykk vil gi reduksjon i dette :) Ha en stråålende helg og kjør forsiktig.