Forfatter Jan Husdal
Bil: Skoda Fabia ( 2012 - 2020) - Peugeot 2008 (2020 - ?)
Dekk: Hakka R - Hakka R2 - Hakka R3 - Hakka Green - Hakka Green 2
Sted: Arendal

Det er en vakker reise

Da Nokian Tyres startet konkurransen «Fortell om din vakreste reise» på nettsidene sine syntes jeg det var en kul ide, og jeg leste  opp og ned om andres reiser, både store og små, korte og lange, nord i landet og sør i landet, noen med bilder, noen uten, noen uten fortellinger og noen med. Jeg ble beint fram litt glad av å lese om det folk hadde opplevd. Så jeg bestemte meg for å legge inn min egen opplevelse som du kan lese her: Fra Sørlandet til Vestlandet - på omveier sommeren 2019. Etter et langt liv i bil og på vei i jobb og fritid er det sikkert mange andre reiser jeg kunne valgt, men det var denen jeg ville fortelle om, til glede for andre.

I dag fikk jeg e-post om at jeg hadde vunnet.Oi! Det hadde jeg ikke forventet, for her var det så mange andre turer jeg syntes hadde fortjent å vinne, men denne gangen smilte lykken til meg, og jeg sier bare "Tusen takk".

Litegranne dumt er det at premien er et sett nye Nokian sommerdekk, for jeg har jo nettopp har kjøpt nye Nokian sommerdekk. Det gjør egentlig ingen ting, for siden det i år blir bilferie i Norge og mil etter mil med kjøring og passe slitte dekk til høsten, så kan jeg jo glede meg til splitter nye dekk neste år siden premien/gavekortet gjelder et helt år.

Jeg burde jo ha ventet og sett det an om jeg kom til å vinne, og så kjøpt hvis jeg ikke vant likevel. Men, så var det det med testfører da. Jeg kan jo ikke skrive så særlig mye på denne bloggen uten Nokian dekk på bilen, så da ble det til at jeg kjøpte dekk uansett. Noe særlig håp om å vinne konkurransen hadde jeg jo egentlig ikke. Uhell i spill og hell i kjærlighet er stort sett hvordan det går med meg i slike ting.

Det å returnere til Nokian og testførergjerningen og denne bloggen har i alle fall vært et lykketreff for meg. Uten det hadde jeg nok ikke vært så opptatt av å følge med på Nokian på Facebook/Instagram og titte innom nettsidene til Nokian så ofte, og da hadde jeg nok gått glipp av konkurransen.

Det blir nok ikke mindre glad i Nokian etter dette, det skal være sikkert og visst.