Det er noe helt eget å være forberedt.....

..... At ting er gjort. Alt er på plass.

Føler en annen slags ro og forventning samtidig......en deilig stillhet.

Nå kan vinteren bare komme når den kommer. Jeg er klar, "bring it on!"
Bilene har fått vinterskoene på!!!

For første gang på aldri så lenge er alt av omlegginger unnagjort FØR første snøfall. Helt utrolig, men sant! Noe av årsaken er at jeg fikk mulighet til å teste helt nye dekk.

For å knekke seriøsiteten oppover et par hakk så har vil jeg kjøre på gamle dekkene en stund for å kjenne bedre etter hvordan de er på veien. De er nemlig fra ifjor og har fungert utmerket. Har vært kjempefornøyd. Derfor er også forventningene desto høyere til bilens fire nye "gummisåler".

Nokian HAKKA R2 SUV er et produkt nytt av året. Siden merkevaren Nokian har en rein og nordisk profil inni midt hode så venter jeg store ting fra disse dekkene. Det er som å kjøpe seg en seriøst flott dunjakke, neste steg er ekspedisjon er sydpolen! Tøyser nå, men samtidig så satser jeg på at mine ønsker vil innfris. Kanskje på andre måter enn det jeg tror på forhånd??

Altså, nå kjører jeg først en stund på de gamle. Når tiden er inne så switcher jeg over på nytt. På den måten så håper jeg å bedre sanse forskjellene. Håper og tror det....

Hva skjer..?..hvor er snøen blitt av.....?? Kom igjen'a kong vinter!!

"BRING IT ON!"