Det går sin gang

Verden går sin gang, bilkjøringen foregår uten spesielle overraskelser, og det blir egentlig litt lite å skrive om. Likevel tenkte jeg at jeg må skrive litt. Vi er jo også forpliktet til det.

Jeg har fått prøvd mine Hakka R på mye forskjellig føre, men kanskje ikke skikkelig våt is eller ubrøytet vei med mye snø. Men la det bare komme, "bring it on" som de sier i syd-sverige (eller hvor det er). Jeg er ikke redd for mine sjanser til å komme fra kjøreturen med æren, helsen og forstanden i behold. Som jeg har nevnt i en tidligere post, blir jeg overrasket i blant av et slags misforhold mellom bremseegenskapene og veigrepet i svinger. Disse dekkene har et veigrep på svingete vei, som er helt fenomenalt, og de gir deg diskret beskjed om når det er på tide å gi seg. Jeg vet ikke hvorfor jeg har oppfattelsen av at de "bremser dårlig". Det

kan

være at bilen min bremser dårlig bak. Den er EU-godkjent, så det bør ikke være noe problemer med bremsene, men man vet aldri. Bilen har jo gått endel (390 000). Er det andre som har opplevd det samme som meg, så vil jeg gjerne høre om det.