Det regner, det regner...tiddelidrypp

Det skulle vært "Det snør, det snør...tiddelibom", men snøen har så langt uteblitt, og det har også de vinterlige testerfaringene med Nokian Hakkapeliitta R2. Derimot har jeg fått særdeles mye føling med R2 på våt og bar asfalt, og de egenskapene er det ingenting å si på.

Rett nok sier NAFs vinterdekktest 2013 at dekket ikke er noe særlig på vått føre, men det har ikke jeg merket noe til.

I disse bokstavelig talt stormfulle tider frister det jo litt å ta seg en tur til fjells for å gi dekkene en real utfordring. Det tror jeg det er best at jeg lar være. Ikke tror jeg at overkommandoen i heimen ville sett med blide øyne på at den lille kjøreturen min fort blir en dagstur eller to eller tre fordi jeg ikke kommer hjem via de stengte eller kolonnekjørte fjellovergangene som det ikke er så rent få av i kveld. Og ikke blir det mye dekktesting av av å sitte timesvis i kolonnekø heller.

Nei, jeg får heller vente på at snøen kommer til meg, for før eller siden vil den nok det.

Godt nytt år!