E-10 stengt på grunn av trafikkulykke.

På vei hjem i dag så jeg blinkende blålys langt forran meg på E10. Etter å ha kjørt noen kilometer forstod jeg at det må ha skjedd en ulykke, det var tett yr som ga gjennskinn fra det blinkende blålyset. Rundt neste sving var det biler med varsellys, varseltrekant og en travel brannmann som gikk i veikanten. Lengre fremme så jeg ambulanse, brannbil og en bil i hver veigrøft, og da var det bare å snu for å kjøre rundt gammelveien. Det ble mange tanker i hodet på veien hjem, vet jo at en trafikkulykke i 90-sonen fort kan ende fatalt. Hvem er det som er rammet i dag, noen i familien, noen venner eller kjente.

Nå ser jeg på ht.no at det ikke ser ut til å være alvorlige personskader, men store materielle skader.

Husk å kjøre pent og forsiktig, det er liv og helse om å gjøre.