En hyggelig overraskelse

I går fikk jeg en uventet utleveringslapp fra Posten. Jeg hadde ikke bestilt noe. Ikke desto mindre lå det en eske der fra Nokian Tyres. Nysgjerrig som jeg var, røsket jeg opp esken og fikk til min glede se et utvalg små, men viktige ting. Snøkost m/isskrape, dekktrykk og mønsterdybdemåler, nøkkelring, lue, og klistremerker. Altså setter Nokian Tyres pris på vår lille innsats som testførere. Mange takk.

Jeg har også fått sjansen til å prøve dekkene på skikkelig nysnø. Det falt ganske mye herover i går kveld og i natt. Det bekymrer meg veldig lite. Jeg har ingen problemer med å komme meg dit jeg skal. Selvfølgelig er det "subbete" å kjøre, men det er slik det er å kjøre i snø. Jeg har til og med fått sjansen til å sammenligne bittelitt. Det finnes nemlig en nesten lik bil som min i familien - personbilutgave mot min stasjonsvogn - og den har noen litt eldre, piggfrie dekk. Selvfølgelig kan man ikke sammenlikne direkte med nesten nye mot litt slitte, men det er følelsen når du kjører som er den avgjørende. Følelsen av kontakt mot underlaget, og selvfølgelig de vireklige mål for bremselengder osv.
Jeg vil ikke bytte bort mine dekk iallefall.