En litt ekkel dekkfølelse idag......surfing på underlaget er ikke gøy!

Dagens starter med sludd og snø, pluss to grader og litt dårlige kjøreforhold. Jeg var spent foran dagens kjøretur, jeg har ikke prøvd dekkene på denne typen underlag tidligere og forventningene var store. Jeg må si at dekkene oppleves som trygge og forutsigbare i lave hastigheter, men når jeg passerte ca. 60-65 kilometer i timen virket det som de hadde en tendens til å "fylle seg" i mønsteret og jeg opplevde det som bilen begynte å flyte på underlaget. Så fort jeg reduserte hastigheten ble veigrepet umiddelbart mye bedre. Jeg vet at man skal kjøre etter forholdene og jeg vurderer ikke dem som så vanskelige idag og har ikke tidligere opplevd noe lignende med andre dekk på tilsvarende underlag. Jeg skal ut senere idag og da skal jeg prøve meg på andre veier for å se om det muligens er noen forskjell, da tenker jeg helst på veier hvor det ikke er brukt salt kontra veier som er mye saltet.