Endelig

Jaha, da kom det snø da. Og så var jeg så heldig at poden i huset måtte kjøres til skolen (..bussen kom ikke). Hjemme var det -1,6 grader og kram snø. Og den lå i skavler rundt husveggen og bortover innkjøringa. Det gikk lettere enn å stjele sukkeertøy fra småtasser.

Fra spøk til alvor: det var glatt på veien. Jeg bor liksom oppe på en kul (Nes Hedmark), og må kjøre nedover alle steder jeg skal til. Lenger nede var det nok noe mildere, og veien så glattere ut. Det heftet ikke meg det minste. Det heftet derimot "de andre" :-)

Skal jeg peke på noe, så måtte det være at jeg synes de på en måte "sporer" litt, spesielt bak. En annen testfører nevnte også dette, men det var på barføre. Det er mulig at jeg er ekstra mistenksom, og at det rett og slett skyldes at veien var sporete. Det er meget godt mulig.

Langs veien stod det forresten en semitrailer med utenlandske skilter, kanskje polsk eller latvisk etter skiltet å dømme. Han hadde iallefall store problemer, som veldig mange andre utenlandske trailere vi hører om fra media om dagen. Kanskje de også skulle vært testsjåfører for Nokian?