Endelig i gang og brått snø!

Endelig får jeg skrevet innlegg her på bloggen! Jippi! Tenke seg til at internett kan være så vanskelig å ha med å gjøre til tider.

Det har gått noen uker nå som jeg har kjørt rundt med Hakkapeliitta 7 piggdekk på passaten. Ble faktisk overrasket hvor lite lyd de lager på bar asvalt. Etter å ha kjørt noen år med piggfritt, så gikk jeg i år for pigg da jeg var så heldig å bli testfører. Hadde ventet meg litt bråk, men det går veldig stille når dekkene ruller bortover, bortsett fra den lille knintringen fra piggene så klart.

Ettersom jeg jobber i Fredrikstad og bor på landet like ved Halden, kjører jeg både på landevei og e6 hver eneste dag. Hittil har veien vært så og si bar, men kjøringen har fungert fint på også våt vei.

I dag kom snøen! Var nesten så jeg bet meg i underleppa da jeg satte meg i bilen og rygget ut av gårdsplassen i nedoverbakke..
Trykket inn bremsen forsiktig, og bilen lystret med å stoppe... (Heldigvis.) Så var det å kjøre fremover da, og opp bakken til veien, men dette gikk veldig bra. (puh!)
Det skal sies at det var rundt -8 og ca 5 cm snø, men ved første møte med snøen, så har dekkene, bilen og jeg klart oss fint.

Jeg ser det bare snør mer ute nå i kveld, så jeg er veldig spent på morgendagen! Er ikke få gangene jeg har slitt med å komme meg på jobb i vinterføre.