Endelig litt vinter

Litt overraskende egentlig, men i dag morges var det litt hvitt på bakken og hvitt på bilen til naboen (min står jo heldigvis i garasje), men det lille drysset fikk ikke ligge lenge før det ble avløst av regn.

Jaja, uansett så betyr at nå er vinteren her og nå er det definitivt på tide med vinterdekk, hvis man da ikke har tenkt på det allerede, noe jeg selvfølgelig har gjort, selv om det er med litt blandede følelser.

Grunnen til det er dette er første gang på lenge at jeg starter en vinter med dekk som allerede har kjørt en sesong. Vanligvis starter jeg jo med splitter nye dekk, selv om de gamle godt kunne ha gått litt til, men i år er det altså litt annerledes.

Derfor skal det bli litt ekstra spennende i år å se hvor langt dekkene faktisk holder, og da tenker jeg ikke kilometer, men veg- og føreforhold. Hvor ille - eller lite ille, siden dekkene allerede har 18000km bak seg - må det være før dekkene og bilen må gi seg? Kommer jeg til å merke forskjell fra i fjor? Garantert. Hvor mye, det skal jeg finne ut av og fortelle om...