Endelig vinter med Hakkapeliitta R2?

Det har vært en begredelig testsesong så langt, for å si det mildt, med trykk på "mildt", for det er jo slik været har vært: MILDT. Nå ser det imidlertid lysere ut, rettere sagt, det ser kaldere ut. Langtidsvarselet fra yr.no er jo særdeles lovende, bare se her:

Ikke mange minus, jeg vet det, og ikke varsles det snø heller, men så lovende har ikke værvarselet vært på lenge, så dette ser jeg fram til.

Så langt har jeg i alle fall ingen grunn til å være misfornøyd med mine Hakkapeliitta R2. På både tørr og våt asfalt fungerer de helt utmerket. Jeg har kun hatt noen ørsmå følinger på is og snø, og altfor få av dem til å kunne gi en ordentlig vurdering, men inntrykket hittil er at de sitter bedre på is en forgjengeren Hakkapeliitta R, men de slipper raskere når de først slipper. Der R ga ørsmå hint om at det var litt glatt sitter R2 som klistret til veien helt til det ikke er mer friksjon, omtrent slik:

R: griper, glipper, griper, glipper, glipper, griper, glipper, glipper, GLIPPER R2: griper, griper, griper, griper, griper, griper, griper, glipper, GLIPPER

Og det synes jeg at egentlig er en litt dårlig egenskap.

Som sagt, det har vært litt for lite is og snø til at jeg har fått testet dette skikkelig, men slik værutsiktene er, så blir det forhåpentligvis ikke så lenge til.