Er jeg klar for sommeren?

Joda, NÅ jeg er klar, etter noen uker med svært passiv tilværelse
så er jeg noenlund aktiv igjen. Nå kommer jeg ut og inn av bilen uten nevneverdige problemer.  Det er utrolig hva noen  brekte ribbein kan lage av trøbbel. Det var mange brudd, det vil si at det ikke var så mange igjen som var hele :)  det er prisen av å slurve med sikkerheten. Denne gangen med maling av vegg, men tenk konsekvensen ute i trafikken med å slurve med sikkerheten! Det kan få alvorlige konsekvenser. Første gang jeg har brekt noen og så ble det til gangs, nesten ingen hele på forsiden og nesten hel på baksiden (bare et brudd). Vondt… bare forbokstavene. Vel. Nå er jeg klar igjen, ikke helt restituert men såpass at livet kan ble nogenlund normalt. Vel nok om det (bare en forklaring på hvorfor det har vært så stille fra meg) , nå har jeg tatt ferie og starter på årets ferietur til helgen. Lofoten er et av målene, så er det mulig det blir et tur inn til Oulu i Finland. Men vi tar det etter hvert. Nå skal vi gjøre unna Lofoten så ser vi hva som skjer. Med så gode dekk så kan det godt bli en tur opp til Sodankylle  og videre oppover, kanskje Kirkenes , vi for se.

Har sjekket dekkene mine (ikke vært mye kjøring de siste tre ukene) og det ser ut til at de nok skal holde neste sesong også. Helt klart at jeg får betalt for å ha endret kjøremønster. Så får vi da se hva denne sommerturen gir oss. Men, disse merkene h\er jo bare helt genuint, kan jo sjekke slitasje hver dag jo.

Skal prøve å gi en reiseskildring etter hvert som vi kjører, med bilder hvis jeg løser de tekniske utfordringer det kan være.

God sommer og kjør pent, tenk på familien og venner. Kjør bare pent du :)