Er våren kommet for godt....

Nå har det etter det siste lille snøfallet vi hadde i forrige uke blitt enda mindre snø her omkring. Hestehov kommer frem og viser at våren nå muligens er på full anmars. Selv frister det å finne frem sommerdekkene fra i fjor, men man veit jo aldri hvordan det kan bli fremover og skal muligens opp i høyere liggende områder i påsken. Hakka7 dekkene støyer lite og noen pigger har sagt farvel etter flere måneder med dem på. Har likt bedre å kjøre på dem enn de dekkene jeg kjørte på i fjor sommer.

Veiene er tørre og fine og det er ingen kjøremessige utfordringer. Det har vært en fin vinter så lenge den varte med gode muligheter for kjøring på forskjellige forhold, men det har ikke vært den beste vinteren. Nå nærmer det seg Ivalo også så får jo oppleve mer vinterføre i allefall en siste gang for sesongen.

Fikk testa unnamanøver i dag skikkelig da jeg var ute å kjørte i dag da jeg hadde en bil forran meg med henger. Merka at noe lå løst før jeg så en planke falle av. Ingen bil i møte så vrenger bilen unna for å slippe å kjøre på den. Man vet jo aldri om det er spiker i slikt heller. Bilen satt godt og følte meg i allefall trygg på veigrepet.