Erfaring med Hakka R2 så langt i vinter

Kort oppsummert; ingen problemer så langt .... , men så har det sannelig ikke vært mange dager med utfordrende føre heller. De få dagene det har vært tendenser til snø og is har i alle fall mine Hakka R2 fungert ypperlig. I mangel av vinterføre har jeg i steden gledet meg stort over komforten disse dekkene gir på barmark. De er så stillegående at "Ånden som går" (Hr. Walker him self med andre ord) sporenstreks bør bytte ut sålene i jaktstøvlene med Hakka R2. En gammelt jungelord sier jo at "når Fantomet handler står køen stille"........ eller noe sånt og jeg regner med at når han leser dette blir det stillestående kø utenfor en eller annen dekkforhandler ..... (Mr. Walker er jo også et dekknavn så.......)

Gammel vane tilsier at overgangen fra gammel nylagt asfalt til gammel slitt asfalt medfører en betydelig øking i støynivået i bilen, men nå tar jeg meg stadig i å lure på hvor i all verden denne ubehagelige støyøkningen ble av...... det er jo nesten ingen lyd fra dekk/veibane uansett hvordan asfalten ser ut! Jeg kan ikke annet enn å bli imponert. Nedsiden med denne lydmessige luksusen er selvsagt at om ikke mange måneder er det tid for sommerdekk igjen. Mine gamle Hakka Z er moden for resirkulering så det blir nye Hakka Black til våren. Jeg var en av de heldige som fikk teste Hakka Black på Gotland da de ble introdusert. Den gangen ble jeg virkelig imponert over hvor bra de fungerte både på bane og landevei, men det blir spennende å se om de lever opp til forventningene på hjemmebane. Nå har Nokian klart å skjemme meg skikkelig bort med lydløse vinterdekk så de har lagt lista selv............