Forfatter Jan Husdal
Bil: Skoda Fabia ( 2012 - 2020) - Peugeot 2008 (2020 - ?)
Dekk: Hakka R - Hakka R2 - Hakka R3 - Hakka Green - Hakka Green 2
Sted: Arendal

Ett dekk, tre sesonger?

Nå har mine Hakkapeliitta R2 rullet i 28000km og to sesonger, men ennå er de ikke utslitt, og 6mm-merket er fortsatt så vidt synlig rundt om, siden jeg bytter på dekkene for jevnere slitasje, så kanskje holder de en sesong til? Vel, det er jo fortsatt 2 måneder og kanskje 5000km igjen med piggfri-sesong. så noe mer slitt kommer de nok til å bli, og 4mm er ikke det jeg har lyst til å starte neste vinter med, men jeg er i alle fall svært overasket over at de har holdt seg så langt. 

Noe særlig vinterkjøring har det ikke vært, og bortsett fra to uker med snøføre i februar så har dekkene stort sett fått rulle på bar asfalt, og man skulle jo tro at det ville slite på dekkene, men det ser det ikke ut til å ha gjort noe særlig.

I mangel av vinterkjøring - det har jo knapt nok vært snø eller frost i år – så har det vært en heller kjedelig testførersesong, og derfor har det blitt så som så med blogginnleggene mine, men jeg skal i alle fall gjøre mitt for å holde liv denne bloggen.