Farvel, Hakka R...

En vinter med Hakka R er definitivt over for min del. Og det har så avgjort vært de beste piggfrie vinterdekkene jeg noensinne har kjørt med, det kan jeg si uten å lyve.

Nei, jeg har ikke lagt om til sommerdekk ennå, men dekkene er ikke lenger i tjeneste for meg, fordi bilen er solgt, litt før jeg egentlig hadde tenkt, for jeg trodde det skulle gå litt tregere, det er tross alt ikke mer enn 10 dager siden jeg la ut annonsen.

Nybilen, eller rettere sagt nybruktbilen, er ikke satt opp med Hakka, men med det andre og velkjente merket som begynner på C, så det blir å kjøre med det en stund fremover. Ikke så lenge, for det skal nok bli Hakka Green på den ganske snart, og Hakka R eller R2 til høsten.

Etter å ha klokket drøye 12000km med dekkene denne vinteren, og vel 3000km i slutten av forrige sesong må jeg si meg meget fornøyd med hva dekkene har levert. De har godt grep på allslags føre, kanskje med unntak av lett planing i våt slaps i høye hastigheter, de ruller veldig stille, og de gir kontante tilbakemeldinger når de ikke liker seg, slik at jeg kan avpasse kjørestilen deretter.

Alt i alt et helt et helt suverent dekk under alle forhold.

Som sagt, dekkene er i ferd med å forlate min tjeneste, og jeg håper den nye bileieren blir like fornøyd med dekkene som jeg var. Bare synd at det er ingen som får vite om det på dette forumet lenger.