Finnes ikke is som Hakka R ikke takler?

En lang kuldeperiode etterfulgt av et dunlett snøfall er bestandig en skummel kombinasjon, isen skjules ofte under snøen, og det er ikke lett å fote seg på to bein og ikke noe bedre på fire hjul heller...vel og merke hvis man ikke har Hakka R.

I dag tidlig måtte jeg en kjapp tur til Oslo, og normalt tar jeg jo bussen helt fra Arendal der jeg bor, men i dag tok jeg toget fra Sandefjord, siden det var greiest med tanke på andre ærend. På veien dit kjente jeg jo at dekkene glapp litt i svingene her og der, aldri så mye at jeg aktivt måtte rette opp rattet for å fullføre kurven, men nok til å holde meg på alerten hele veien. Hakka R dekkene gjorde i alle fall jobben sin som de skulle.

Vel framme svingte jeg inn på parkeringen ved stasjonen og rygget lett og elegant inn på plassen min. Kjentes ikke glatt i det hele tatt...ikke før jeg satte foten ut. Datt på baken først en gang, så en gang til og fikk da stavret meg bort til stasjonen til slutt.

Nå skal det sies at skoene mine er litt glatte, men det er jo flere her som har fortalt det samme: At de knapt kan gå på underlaget, mens de ikke merker noe til glatta så lenge de er i bilen.

Kankje Nokian lager

for

gode dekk rett og slett?