Flaks!

Hei!
Jeg skulle ta en vinterservice, bytte bremseskiver og klosser på bilen i forrige uke. Da jeg tok av framhjula stussa jeg over at det var noe merkelig med et av dekka. Innerst på dekkbanen ca 1cm bredt var det slitt nesten helt ned til korden. Ble litt bekymret for at jeg har kjørt med for lite luft i lang tid. Så jeg tok med meg dekket til en lokal mekaniker i Hærlands dype skoger. Han trodde kanskje at skåla til støtdempertårnet mitt var blitt såpass rustent at det hadde begynt å gi etter, slik at hjulet har slitt mot skåla. Jeg fant verken noen skader eller slitasje på støtdempertåret. Min konklusjon er nok da at jeg trolig har kjørt med for lite luft i dekket. Er litt dårlig reklame for en yrkessjåfør..
Da jeg var ferdig med den jobben jeg skulle gjøre, gikk jeg for sikkerhets skyld over de andre dekka også. De siste dagene hadde jeg hørt noen rare lyder under kjøring, så jeg har hatt en liten mistanke til at det var noe rart. Fant da et fremmedlegeme av metall i et av bakhjula mine. Jeg kunne fått en ponktering når som helst. Begge dekka var like skumle.
Så da la jeg like godt om til vinterhjula fra i fjor.
Har time hos Vianor I Lillestrøm til torsdagen for å få testsjåførdekka mine fra Nokian - gleder meg til komme i gang med testinga! :)