Før-påske-tanker

Våren har definitivt kommet til det lille grønne huset i skogen. Gårdsplassen er som en middels rismark minus ris og magre kyr med lange horn. Jeg smyger Volvodyret forsiktig inn hver gang jeg parkerer, på det som der og da ser tørrest ut. Dyret er dekket av gjørme, men det er ingen vits i å vaske enda. Veien opp hit er helt forferdelig, bare gjørme, hull og sølevann. Baksetemafiaen synes det er utrolig moro når vi sklir litt på vei hjem, men jeg skal innrømme at jeg er helt klar for at det tørker skikkelig opp nå.

Det skal bli fint når det blir tørt, da skal det en skikkelig runde TLC ja :)

Og så skal det bli fint å få sommerdekk på. Ikke riktig enda, det er fremdeles minusgrader om natten og snøen kan fortsatt finne på å komme, men det er virkelig ikke lenge til det skal legges om. Jeg må bare få tak i felger. Jeg presterte ett år å virkelig ødelegge ene felgen min, og det er enormt kjipt. Gamle orginale volvofelger er ikke enkelt å få tak på :( Kjenner _du_ noen som skal kvitte seg med en 16" orginal volvo Gemini felg ?  Si ifra sporenstreks :)

Sånn kjøremessig går det fort på bar tørr asfalt stort sett, ikke noe å skrive hjem om egentlig. Og det er nøyaktig 3 arbeidsdager igjen før jeg tar ferie. Yay. :)