Foreløpig erfaring med piggfrie Hakka R

Hei!

Har gått en liten stund siden sist, men studier, full jobb og pendling i tillegg forklarer den saken.

MEN pendling har sine fordeler: Jeg kjører MASSE bil..!

Jeg har en Audi Quattro med Hakka 7, både bil og dekk er helt fullstendig sjef på veien vinterstid. FERDIG SNAKKA.

Men man er ikke testsjåfør om man ikke prøver noe nytt! Så hva gjør man da? Jo, man kjøper seg en BMW med bakhjulstrekk og M-sport oppsett, og så smeller man til med piggfrie Hakka R dekk for sikkerhetsskyld:) Skal man teste, så skal man teste.

Jeg må si at både BMW og Hakka R har overbevist til de grader. Makan! Har ikke hatt ETT problem kjøremessig hele vinteren, og jeg er ikke den som lar føret bestemme hvor jeg skal med bil.

Både balansen i BMWn og grepet til Hakka R dekka har vært helt fortreffelig, og fra å være gammel piggdekkfantast, så har jeg INGEN problemer med å anbefale HAKKA R.

Dessuten tror jeg man ubevisst tar mer hensyn til hvordan man kjører inn i svinger, hvordan man bremser på glatta og ikke minst hvordan man TENKER bak rattet vinterstid. Og det er jo IKKE direkte dumt.

Så folkens med piggfri-angst: PRØV.

TomE