Først glatt, så tilbake til nesten sommer.

I helga var det faktisk litt, og av og til veldig glatt. For å komme meg hjem hver dag må jeg kjøre opp en litt ekkel bakke. Nederst er det en sving som er litt feil dosert før vi kommer inn på den gamle E6. Derfor ble det jo tid for litt testing i helga.

På sødag, ut på søndagstur som alle familier gjør...hehe..., stod vinterens første bil på nesa ned i grøfta. Jeg stoppet opp så klart, sveivet ned vinduet, (trykka på knappen til den elektriske vindusheisen....hvem sveiver i dag da??), og spurte om han trengte hjelp. Han kjørte så klart piggfritt, og DET skulle han i alle fall ikke ha mer. Vel, det gjorde jeg også, men jeg klarte svingen så bra som bare det. Kan hende det har noe med fartstilpassning også, ikke bare dekkene.Heldigvis kom det ingen møtende trafikk, så ulykken ble liten, eller mindre en den kunne blitt.

Så tilbake til testingen min. Dekkene oppførte seg bra, uten å overbevise på noen som helst måte. Fungerte som de dekkene jeg hadde på i fjor. Men nå er vel slikt føre litt spesielt, Is laget av tåke og rim. Ikke så sikker på at det ville hjulpet med pigg i dekkene heller.

Venter nå på at det skal bli skikkelig vinter og snø, så jeg får se hvordan de oppfører seg på slikt føre også.