Førsteinntrykk av Hakkapeliitta 7 (m/pigg)

I går fikk jeg lagt på nye Hakkapeliitta 7 på familiens bil nr. 2 (Audi A4 produsert i det herrens år 2005) og siden jeg som "alle" vet har piggfrie Hakkapeliitta R på "testbilen" ligger det godt an til gode sammenligninger framover. Jeg kjører begge bilene omtrent like mye så dette skal bli veldig interessant.Jeg må også benytte anlednignen til å skryte av Vianor sin avdeling på Stjørdal - topp service og meget hyggelige og ikke minst profesjonelle "bedekkere" :-).

Men tilbake til førsteinntrykket. De to første milene ble tilbakelagt i særdeles rolig tempo på tørr og bar asfalt, med andre ord perfekte forhold for god innkjøring av dekkene. Det som umiddelbart slo meg var at det var usedvanlig lite å høre til piggene så når Noikandekk "skryter på seg" å ha stillegående piggdekk så har de ingen ting å frykte fra forbrukerombudet  - Hakka 7

er

stillegående.

Nå skal dekkene få rullet på seg noen flere mil i ro og mak før jeg begynner å utfordre de på ymse underlag, men i mellomtiden kan jeg selvsagt herje runt med Hakka R dekkene som jeg egentlig skal snakke om....... :-)