Fortsatt vinter i Romsdalen

Ja, det er fortsatt snø og vinter i Romsdalen!

Tenkte meg på en topptur søndag, men det er stor snøskredfare, så jeg må ta en vurdering imorgen tidlig. Dekkene mine har ikke sviktet meg hittil i år, så det går nok bra å komme seg opp på fjellet imorgen også!

Hadde meg en topptur forrige søndag også, nedkjøring i PUDDER! Men nå er det mer slush oppi der tror jeg, men snø er jo gøy uansett:)

Neste helg stikker jeg til Oslo, og tro det eller ei... Jeg tar toget! Det er ikke fordi bil og dekk ikke holder stand, men fordi jeg har en del ting jeg skulle ha lest meg opp på, og i løpet av tilsammen 10 timer på toget tur/retur får jeg unna mye.

Nå skal det sies at jeg ukependlet fra Romsdalen til Oslo med bil i 4 år, så jeg er en smule lei av E6 - Gudbrandsdalen for å si d sånn..:)

PS! Her er et bilde fra forrige helgs topptur:

TomE