Franske følelser - gule kjørelys

Jeg begynner å bli lei, for ikke å si irritert, på alle disse LED-kjørelysene i mer eller mindre kreative plasseringer som har begynt å dukke opp på nye biler nåtildags. Før var det bare BMW og Audi som hadde sånt, og noen ganger blir jeg nesten så distrahert av de kunstferdige lysplasseringene på bilene jeg møter at jeg nesten glemmer å følge med på trafikken foran meg i min egen kjørebane.

Vel, jeg er kanskje ikke stort bedre selv, og har også lyst til å skille meg ut, men på min lille Skoda Fabia GreenLine er det ikke så mange muligheter, men én har jeg jo, og alle andre også, for den saks skyld, nemlig gule kjørelys. Det er jo helt lovlig, så hvorfor ikke?

Det skulle imidlertid vise seg vanskeligere gjort enn tenkt å få tak i gule lyspærer av typen P21W, som er det jeg har i mine kjørelys. Det finnes rett og slett ikke å oppdrive. Det hadde vært litt lettere om jeg brukte høvedlysene/nærlysene som kjørelys, her finnes det halogenpærer i gult i søkk og kav, men ikke i disse små alminnelige pærere, for å kalle det det.

Til slutt fant jeg noen fra USA på eBay og helt gammeldags franskgrønne er de kanskje ikke, og spesielt vanskelig er det å fange gulfargen med mobilkameraet, men gult nok for meg er det. Jeg er i alle fall en av de få, om ikke eneste heromkring ihvertfall, som kjører rundt med gule kjørelys, så vet dere det, om dere skulle være så heldige å treffe på meg.