Full storm og feil lysbruk!

Ja her i Vestfold later ikke vinteren til å komme med det første. Men til gjengjeld har vi mye vind til dels full storm idag. Nå byr ikke det på de helt store problemene for oss som er ute å kjører, men det er litt spennende med "ekstremvær". Nå har jeg kjørt over 4000 km. med de nye dekkene mine og de holder meg ihvertfall trygt på veien med de kjøreforholdene vi har hatt nå i høst. Jeg håper nå på litt ordentlig vintervær snart, føler vel at jeg har nok erfaring i å prøve dem ut på bare høstveier nå:)

Ellers har jeg et lite hjertesukk nå i disse mørke høstkvelder: Anmoder alle om å benytte lysene på bilen riktig. Jeg ser mange som kjører med tåkelys på om kvelden og dette er både ulovlig og irriterende for møtende trafikk. Anbefaler itillegg alle om å ta en runde rundt bilen og sjekke at alle lys virker, mange "enøyde" der ute.

Ønsker dere alle en fortsatt fin før(h)julstid:)