Gotland Race Ring - Hakka BLACK (300 km/t)

Hei!

For et par uker siden var jeg sammen med godt selskap på Gotland Race Ring for å teste det nye høyhastighetsdekket til NOKIAN - Hakka BLACK.

Finland og finner er ikke kjent for å være redd gasspedalen, og de har i tillegg en lang racing tradisjon. Derfor følte de sikkert at de også trengte et høyhastighetsdekk som tålte hastigheter opp imot 300 km/t.. Og ikke klager jeg på det! Hakka Black virka som et sterkt dekk, som det må være, og har i tillegg gode egenskaper på støy. Og kanskje viktigst av alt: Hakka BLACK er lagd for NORDISKE forhold. Nordisk sommer kan ha temperaturer helt ned til under 10 grader, og Nokian er de eneste som faktisk lager dekk til våre forhold i Nord.

Ikke minst har dekket et bra utseende, noe som faktisk er litt tellende om man er over snittet interessert.

Dekket er godkjent for hastigheter opp til 300 km/t, og BURDE derfor være innenfor hva de fleste trenger til og fra jobb:)

Her er forresten AUTOFIL.no sin reportasje fra turen:http://www.autofil.no/902908/drommejobben-de-er-dekktestere-for-nokianDen som ikke blir misunnelig etter å ha lest artikkelen til AUTOFIL, og sett videoreportasjen fra Autofil TV, den må gå i seg selv..

For å få alle ned på jorda igjen:

Jeg måtte SKRAPE is her en morgen.

Skal bli en interessant vinter gitt, BMW 520 DA M-sport med Nokian R. Jeg skal nok investere i Hakka7, da jeg er STOR Hakka7 fan:)

Snakkes!

TomE