Hakka Green - dekket som ikke slites!

Nåja, helt sant er overskriften ikke, for etter 7000km skulle det bare mangle om ikke dekket mitt var bittelitt slitt, og det er det jo, men laaangt mindre enn forventet.

I fjor byttet jeg mine Hakka Green foran og bak ved 5000km, nå kunne jeg vente til 7000km, og kanskje enda litt til, men det var like greit å gjøre det nå. Med tanke på at jeg kjører vel 30000km i året, halvparten hver på sommer og vinterdekk, så er jo dette sånn midt i sesongen og midt i slitasjen, altså et passe tidspunkt for å bytte.

 

 

 

Bildene over viser ventre og høyre dekk foran før byttet. Jeg har ikke målt, men 6-tallet er i alle fall fortsatt godt synlig. Jeg må også legge til at jeg måler dekktrykket støtt og stadig og alltid kjører med 0,15 bar mer enn anbefalt.

 

Jeg var kjempefornøyd med Hakka Green i fjor, og kommer nok til å være enda mer fornøyd i år.