Hakka Green etter 10000km

Da er sommeren nesten over og jeg har tilbakelagt langt mindre kilometer med mine Nokian Hakka Green enn det jeg trodde da jeg ble testfører. Heldigvis er det ennå en god måned igjen med sommerdekkføre og det ser heldigvis fortsatt ut til å bli noen langturer i jobbsammenheng, så etpartre tusen kilometer til kommer nok til å rulle over odometeret mitt før det er ugjenkallelig slutt for sommerdekkene og det er på med Nokian Hakkapeliitta R i stedet.

Den observante leser vil ha merket seg at jeg har forbigått 9000km med Hakka Green i all stillhet, rett og slett fordi det ikke var noe å skrive om, for jeg er så absolutt 100% fornøyd med min sommersesong med Nokian dekk. 

Dekkslitasjen har vært helt minimal de siste 2000km og mønsterdybden ligger nå på omtrent samme nivå som ved 8000km, dvs. akkurat eller like under 6mm på venstre side foran, og like i underkant av 6mm på høyre side foran.

 

 

 

 

Så hvis jeg unngår å legge dekkene på for tidlig neste vår, det var jo det jeg gjorde feil i år, så skulle dekkene fint holde en sesong til, men etter å ha vært sommerdekktestfører i år har jeg blitt så bortskjemt av å ha nye dekk, at jeg nesten får lyst til å kjøpe nye igjen til våren. Vel, vi får høre hva riksrevisjonen hjemme synes om det...