Hakka Green etter 7000km

Jeg skal være helt ærlig, det er ikke alltid like inspirerende å skrive om erfaringene med Nokian Hakka Green, særlig når det ikke er noe særlig å skrive om, for dekkene er og blir, som jeg har sagt så mange ganger før, helt supre å kjøre på.

For to uker siden flyttet vi inn i nytt hus i et helt nytt byggefelt, og det ligger ganske mange relativt store og kantete steiner i vegen (det er jo fortsatt en byggeplass på mye av området) og jeg tenker hver gang jeg kjører over noen av disse at jeg snart blir nødt til å bruke Hakka-garantien min, men så langt har ikke det skjedd.

For en stund siden passerte jeg 7000km, og da var mønsterdybden foran sunket til 6,2mm, mens den var 5,8mm bak. Jeg skulle ha skrevet om det der og da, dessverre var jeg altfor opptatt med flyttingen, men jeg fikk i alle fall tatt bildene som hører til.

Nå er det forresten like før jeg kan skrive om 8000km, men det skal jeg spare til neste innlegg.