Hakka R er kvalitet!

Etter å ha brukt dekkene noen mnd nå, og har kjørt med de mange mil både på snø, is, våt asfalt, tørr asfalt osv. må jeg si meg VELDIG fornøyd!

Dekkene imponerer meg stadig vekk, mest på tørr snø. Har hatt noen få snøfylte dager her i Ålesund, men ikke mange. Dekkene har fungert eksemplarisk på de få cm med snø det har vært her i Ålesund. Gripevnen er rett og slett unik etter min mening.

På is/underkjølt våt asfalt er de også god, faktisk bedre enn jeg hadde forestilt meg. Men må selfølgelig kjøre etter forholdene!

På våt asfalt kan jeg oppleve at de glipper av og til, men det har som regel med kjøremåten å gjøre, ikke noe å si om det.

På tørr asfalt har jeg også opplevd at de glepper av og til, men det har vært når jeg evt har framprovosert dette for å finne ut hva som skal til før de glepper. Sant som det er så skal det ikke mye til før et 175 dekk glepper, uansett hvilke dekktype og merke det er.

Men ja, konklusjonen er at hittill er jeg absolutt fornøyd!