Hakka R og Hakka 7

Jepp.

NÅ er det snø gitt! Og utrolig men sant har jeg for en gang skyld klart å få vinterdekk på bilen(e) før den kom. DIPLOM til meg! Jeg er piggdekk-fan sånn egentlig, men jeg prøver av og til å tvinge meg selv til å gjøre ting annerledes, da jeg mener at alt skal prøves.

Jeg kjører for det meste en BMW E60, og den har jeg jaggu ordna Hakka R (piggfritt) på. Dette blir interessant! Hittil har jeg INGENTING å klage over, da jeg synes dekka virker helt fantastiske. Har jo testa en del med disse dekka før, men det blir liksom annerledes på egen bil.

Litt av problemet er at jeg også har en Audi A6 Quattro med Hakka7, og den er SVINGOD på vinterføre.

Dette har medført at jeg egentlig ikke tar så mye hensyn til at det er vinterføre, Quattroen med Hakka 7 suser avgårde uansett:)

Med bakhjulsdrevet BMW, så sier det seg selv at man må "moderere" kjørestilen en smule i forhold til Quattroen på vinterstid.. Dette blir vinterens utfordring. Jeg er ikke så veldig bekymra over selve kjøringen, men mer det faktum at jeg kommer til å IRRITERE VETTET av meg om jeg ikke kommer frem dit jeg vil. Håper at Hakka-dekkene vil hjelpe til..

Så hvorfor har jeg da kjøpt meg en BMW? FOR DEN ER HELT UFATTELIG DEILIG Å KJØRE!!

Dessuten har jeg jo quattroen om vinteren tar HELT av, og da blir det BMW i garasjen til sommeren kommer, og Quattro på vinteren!

Viktig å planlegge for krig:)