Hakkapeliitta R2 snø snøø SNØØØ!

Endelig! På tide med litt ordentlige dekktestforhold også for oss som bor på Sørlandet. Bart og fint på veg til jobb, men så begynte det å snø, og selv om snøen ikke akkurat lavet ned, så var det tydeligvis nok til å skape litt kaos, etter fvn.no å dømme.

Fullt så ille var det ikke i Arendal, der jeg bor, og hjemturen min gikk greit og uten problemer utover kø, kø, kø.

Jeg merket godt at Hakkapeliitta R2 gjør seg best på snø, for det var et utrolig godt trekkegrep opp bakkene og et fantastisk bremsegrep nedover så lenge snøen var litt løs. I alle fall ble jeg flere ganger overrasket da jeg tråkket inn bremsen før kryss og der jeg skulle svinge av og forventet at nå sklir jeg, men neida,  ingen antydning overhodet til at ABSen slo inn, det var som å bremse på bar asfalt, nesten.

I blankpolerte rundkjøringer var det ikke fullt så bra, men det var å forvente.

Det skal holde seg kaldt og komme mer snø de nærmeste dagene, så dette blir en spennende testuke :)