Hakkapeliitta R2 - tid for hjulskift

Etter å ha slitt mine Hakkapeliitta R2 i godt og vel 8000km er det nå på tide med et lite hjulskift, dvs. flytte framhjulene bak og bakhjulene fram. Det er noe jeg gjør med alle dekkene mine ved det kilometertallet, slik at de blir like mye slitt gjennom sesongen, slik at jeg kan starte neste sesong med dekk som har like god mønsterdybde både foran og bak.

 

Kanskje ikke lett å se, men 8mm-merket er defiinitivt borte på hjulene framme (bildet over). På hjulene bak (bildet under) er 8mm-merket fortsatt tydelig, så derfor blir de flyttet fram.

 

 

Litt nerdete er det nok å tro at det faktisk blir en forskjell jeg kommer til å merke på snø og isgrep, men det tror jeg, 7mm er bedre enn 5mm, det er jeg ganske overbevist om. Uansett føler jeg meg nå litt tryggere med tanke på det meldte snøværet til helgen, nå som det er en tanke bedre grep foran.