Hakkapeliitta R2 - vinteren er snart her!

Yesss! Ventetiden er over, for dette ser lovende ut. Endelig skal jeg som testfører få snø til dekkene mine. Mye snø. Håper jeg. Det skal bli gøy!

I den siste bloggposten min fortalte jeg om en særdeles mild vinter og muligheten for at det nå snart omsider skulle bli litt vinter. Og det ser ut til å slå til for fullt, for langtidsvarselet er mer lovende enn noen gang så langt i vinter, bare se her:

Da ser det endelig ut til at det kan bli noen skikkelige testførerrapporter her.

Jeg gleder meg til neste uke og litt gøy har jeg allerede hatt det for på en tur på E18 over Brokelandsheia sist torsdag kveld sluddet det kraftig, og det kjentes temmelig glatt når jeg skulle til å bremse i bakken ned mot Sunde bru. Selv om jeg bremset hardt så beholdt jeg styringen, selv jeg merket godt at det var glatt, noe jeg også kunne se på den lett vinglete bremsingen til bilene foran meg. Da var det godt å kjenne at mine Hakkapeliitta R2 sørget for at jeg holdt meg på rett spor.

Hvordan det går i uken som kommer får vi snart se...