HAKKE HAKKA!!

I desember har det vært noe jeg kaller norsk vinter, -snø, regn, is og slaps. Kjører ikke på samme føret to dager på rad i hvertfall.

Var på hytta et par dager i romjula og reiste hjemmover i går. Turen fra Ljørdalen til Trysil tok bortimot dobbelt så lang tid som normalt. Var speilblank is som var strødd litt her og der. Tok en liten bremsetest for se litt hva vi hadde med å gjøre. Det at det tok lang tid før bilen stoppet var en ting. Men jeg kom nesten ikke i gang igjen. Så for meg at jeg måtte vente på en øde landevei til våren kom:) Men med hakkane mine er alt mulig;)

Vi var så heldige å havne i en grei kø som gikk i 20kmt. Jeg hadde på følelsen av at vi hadde med skiglade dansker på dårlige dekk og gjøre. Etter noe som føltes som en time kom danskene seg på hovedveien som var bar for is. Det viser seg at det er 4 biler med ungdommer fra Danmark som kjørte i følge. De kjørte da med kjetting noe som i og for seg ikke er dumt når dekka ikke holder mål.(Hakke hakka tenker jeg) Men det som ikke er det lureste, var å stoppe langs en av norges mest trafikerte hovedveier til Trysil i jula med 80 sone og rett ved et veikryss for å ta av disse kjettingene. Håper de kom seg vel hjem innen 2013 med livet i behold. Ønsker de vel tilbake til våren:) (Fikk dessverre ikke lagt ut bilder)

Godt Nytt ÅR!