Hålke i bakken

Kom fra julebord med Manic Drifters i går kveld etter go cart og pizza. Hadde bilen full av gira karer som skulle på fors. Opp en av de bratteste og lengste bakkene i Rælingen (Longsdalen for de som er lokalkjente) var det speilblankt. Det var to andre biler som slet med å komme i opp også. Men dekka satt merkelig greit i starten. For å få gutta i baksetet til å forstå av det virkelig var glatt, ga jeg gass for å spinne litt (meget barnslig, men gutter er gutter). Det førte til varme dekk og null veigrep. Nå sleit jeg for alvor med å komme opp. Brukte noen klamme 50 meter med å få tilbake kontrollen over bilen. Fikk feste til slutt og da tok jeg igjen de to andre bilene som fortsatt sleit lenger oppe i bakken. Var ganske letta da jeg nådde toppen. Takk til Hakkapelitta sier jeg bare :)