Handleliste....

Vinteren har kommet, og du aner ikke hvor mye jeg har gledet meg til vinteren. For første gang siden jeg var en liten unge, med røde roser i kinnene fra kulden, 11 tall ut av nesa og små forkjølet, så har jeg endelig nå denne vinteren gledet meg til vinteren.

Men denne vinteren har jeg gledet meg til, og endelig har det kommet kalde dager, det har kommet snø, det har kommet MYE snø, og det har vært drittvær når jeg har vært ute og kjørt til tider. Og jeg har kost meg, jeg har kost meg en hel masse. Ikke bare fordi det har vært snø, men jeg har virkelig fått testet Nokian dekkene som er skrudd på bilen. Mange av dere tenker sikkert på hva jeg mener med handleliste som dette innlegget faktisk heter. Og det er det gode forklaringer til.

Handlelisten består av:
1 stk frontfanger
1 stk frontlys
1 stk blinklys
1 stk venstre forskjerm
1 stk venstrespeil
1 stk felg, venstre side.

Men ingenting av dette er på MIN handleliste, men derimot min kamerat sin handleliste, som trodde han kunne kjøre like "hardt" som meg på sledeføret. Bilen hans er eldre enn hva min er, samtidig som den er dårligere utstyrt og har noen ekstremt dårlige dekk av asaiatisk opprinnelse.

Vi kom igjennom en høyresving på en privat vei langt inne i skogen etter og ha vært på besøk hos noen venner. Jeg kjører nok litt i raskeste laget, med mine nokian dekk suger seg fast og jeg får bilen sidelengs igjennom svingen, og sitter og hyler i bilen av ren glede. Men jeg ser det skjer noe bak meg, og at jeg plutselig ikke har lys bak meg lenger i fra kameraten min som kjørte sin bil bak. Jeg må jo snu da, og etter et par hundre meter ser jeg bare deler av en svart bil som står med 3 hjul i grøfta, lent inntil et tre, og et hjul i lufta. Han hadde kjørt ut, veldig kjørt ut. Denne gangen var det min tur til og gapskratte av hva vi nettopp var vitne til. Naturlig nok syntes ikke han det var like morsomt, men denne gangen var det min tur til og kose meg på hans bekostning. Jeg fikk trukket bilen hans opp av grøfta, og vi fikk bilen hans tilbake på gården, da han ikke kunne kjøre spesielt langt med de dekkene fant vi ut, og en knekt felg.

Lang historie kort; bilen hans er nå fikset. Bilen er kjør bar. Og bilen har blitt påmontert 4 stk helt nye Nokian Hakkapeliitta 7 vinterdekk.