Har DU gjort DIN produktvurdering?

I mitt forrige innlegg skrev jeg at dekksnakk er ganske kjedelig egentlig, noe som nok er ganske sant, for hvor ofte er det egentlig man har en god dekk-historie å fortelle? Dekk-historie altså, ikke dekkhistorie, merk det.

En dekk-historie er en historie om dekk, en dekkhistorie er ikke det (som oftest ihvertfall) og gode dekkhistorier finnes det sikkert mange av, dårlige sikkert også, men neppe så veldig mange som handler om dekk, hvis dere skjønte den? Og det er vel det dette forumet skal handle om, nemlig dekk-historier.

Jeg skal være den første til å innrømme at det ikke alltid er like lett å komme på gode dekk-historier, selv om jeg kjører en del mil hver dag, og selv om ingen av dagene er like. Slik sett burde det jo være nok å ta av for å lage en dekk-historie, men det er neimen ikke lett.

Forresten, er det noen der ute som har en dekk-historie som også er en dekkhistorie?

Vel, en  sånn historie har jeg desverre ikke i dag, men jeg har oppdaget at det nå finnes en hel haug av dem på nokiantyres.no, for nå kan man legge igjen en produktvurdering på hvert av de enkelte dekkene, og det er ganske artig lesning  enkelte ganger.

Har DU gjort DIN dekkvurdering? Det synes jeg at alle vi testførere bør gjøre. Og ikke glem å anbefale (eller ikke) andres vurderinger. Jeg har i alle fall gjort min og skrevet hva jeg synes om mine Hakka Green og Hakka R.